Over Bosveld Nederland BV

Bosveld Nederland BV is al 20 jaar gespecialiseerd in de import en distributie van Zuid-Afrikaanse producten.

De heerlijke producten van Bosveld Nederland hebben allen hun oorsprong in Afrika en de meeste specifiek in Zuid-Afrika.


Het ontstaan van Bosveld Nederland.

Het begon in 1997 met de introductie van Zuid-Afrikaanse rooibosthee van Annique op de Nederlandse markt bij alle drogisterijen en gezondheidswinkels. Tegen de uitkomst van alle marktonderzoeken in werd dit een groot succes en sindsdien is rooibos niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving.

Onder het eigen merk Skoonvallei werden de supermarktketens bediend. Hierna volgden onder andere huidverzorgingsproducten met rooibos-extract en vruchtensappen.


Bosveld... No compromise in quality!

Tegenwoordig ontwikkelt en distribueert Bosveld Nederland BV onder het eigen Bosveld merk, naast de bekende rooibosthee, nieuwe heerlijke producten voor de Nederlandse consumentenmarkt.

Naast de rooibos teesakkies en ice tea, biltong en droëwors is recentelijk 100% Original Africa Coffee geïntroduceerd. Onze ervaring met rooibos-extract in huidverzorging hebben we opnieuw toegepast in een bijzondere huidcrème... Bosveld Rooibos Dermacrème.

En we zijn nog lang niet klaar want er is nog zoveel lekkers daar in het verre zonnige zuiden!

Via de webshop kunt u zelf onze producten bestellen. Ons assortiment wordt met zorg en aandacht samengesteld tot een aanbod aan hoogwaardige producten; hoog op smaak en uniek.

Zuid-Afrika: een prachtig en uniek land

Wonderschone natuur, unieke cultuur, allemaal tezamen gebracht in een heerlijke smaak die Bosveld heet! De heerlijke producten van Bosveld Nederland hebben allen hun oorsprong in Afrika en de meeste specifiek in Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika (Afrikaans: Republiek van Suid-Afrika, Engels: Republic of South Africa) is een land dat aan de zuidpunt van Afrika ligt. Het land grenst in het noorden aan Namibië, Botswana en Zimbabwe, in het oosten aan Mozambique en Swaziland. Zuid-Afrika heeft een rijke koloniale geschiedenis, die begon toen Kaapstad in 1652 als Nederlandse verversingspost werd gesticht.

Na anderhalve eeuw van Nederlandse kolonisatie werd de Kaapkolonie overgenomen door het Verenigd Koninkrijk.

Zuid-Afrika is een land met diverse bevolkingsgroepen en elf officiële talen, waaronder het aan het Nederlands verwante Afrikaans.

Zuid-Afrika is een prachtig land waar natuur, cultuur en heerlijk eten samenkomen.


Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert - onderdeel van bosveldnederland.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij alleen een tijdelijke cookie - privacy policy.
iDeal
PostNL