Beskuit zemelen - 24 stuks

Egte Suid-Afrikaanse lekkerny!


€6,25

Bestellen

Dit product wordt binnen 2 werkdagen verzonden en bezorgt op het bezorgadres naar keuze.


Productomschrijving:

Die lekkerste beskuit wat jy in jou lewe geproe het!


Delen:

Deel dit mooie product:

Lees alles over dit product:


Informatie

Iedere Zuid-Afrikaner weet wat beskuit is. Als je als Nederlander denkt dat het iets te maken heeft met de beschuit die je in Nederland koopt, dan vergis je je lelijk! Het is een traditie in Zuid-Afrika om beskuit 's morgens samen met de koffie te eten en het dan lekker in je koffie te dopen zodat de koffie in de harde beskuit opgezogen wordt waardoor het lekker zacht wordt en samen met de koffie in je mond smelt.

Ondanks het feit dat er al eerder melding is gemaakt van het gebruik van beskuit in de Kaap, is het aannemelijk dat de grote hoeveelheid Nederlandse gezinnen die vanuit de Kaap het binnenland introkken, de Afrikaanse Beskuit in haar huidige vorm hebben ontwikkeld. Er was behoefte aan producten met een langere houdbaarheid. Dit product was een van de creatieve initiatieven waarmee zij tijdens hun verschrikkelijke reis, onder onmogelijke omstandigheden konden leven.

Net als biltong, boerewors, mieliepap en koeksisters, behoort beskuit tot het hart van de Zuid-Afrikaanse cultuur! En geloof het of niet, maar de beskuit die door "onze" Brenda in Nederland gebakken wordt, is de lekkerste beskuit die je ooit hebt geproefd! Brenda Smit is met haar gezin in 1998 vanuit Zuid-Afrika in Nederland komen wonen en heeft zich letterlijk in het bakken van beskuit gespecialiseerd! Samen met haar man Johan, bakt zij heerlijke ambachtelijke Boere Beskuit in verschillende soorten.

Details en kenmerken

Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert - onderdeel van bosveldnederland.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij alleen een tijdelijke cookie - privacy policy.
iDeal
PostNL