Biltong - 250 gram

Normaal € 14,95 nu voor € 14,20


€14,20

Bestellen

Dit product wordt binnen 2 werkdagen verzonden en bezorgt op het bezorgadres naar keuze.


Productomschrijving:

5% korting op uw aankoop van 200 gram (5 pakjes) Bosveld Biltong!

Bosveld Biltong is 100% rundvlees en wordt met zorg en geduld ambachtelijk geproduceerd zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder e-nummers. Dus wij gebruiken GEEN E621 of gistextract. Puur en eerlijk dus!


Delen:

Deel dit mooie product:

Lees alles over dit product:


Informatie

Geheel naar authentiek recept wordt de Bosveld Biltong in Nederland ambachtelijk bereid.

Alleen het beste rundvlees, dat van de bovenbil of platte bil af komt en geschikt is voor het maken ervan, wordt hiervoor gebruikt. Nadat het in repen (die lijken op tongen, vandaar de naam biltong) is gesneden, wordt het ongeveer achttien uur in een marinadebad gelegd van azijn, zwarte peper, zeezout, koriander en bruine suiker. Als alle kruiden goed zijn ingetrokken, worden de stukken vlees in een klimaatkamer opgehangen.

Na ongeveer vijf dagen drogen is de Bosveld Biltong helemaal op smaak en klaar voor consumptie! Dit is vleis van 'n lekker bout! Omdat het lekker gekruid is komt de smaak van dit vlees eigenlijk overal goed bij tot zijn recht. Het is echt te gebruiken bij iedere gelegenheid. Het is lekker als snack bij de borrel of feestje, als tussendoortje thuis of in de auto, achter de computer of voor de televisie. Maar het is ook te verwerken in gerechten en salades.

Bosveld Biltong is tevens de ideale snack na het sporten, met een hoog gehalte eiwitten/proteïnes voor herstel van spieren.Eiwitten zijn de bouwstenen van de spieren. Voor een goed herstel van de spieren na een intensieve workout hebben deze extra eiwitten nodig. Bosveld Biltong bevat per 50 gram vlees (inhoud verpakking) ruim 23 gram eiwitten, ook wel proteïnes genoemd. De ideale hoeveelheid eiwitten voor je post-workout snack naast de reguliere eiwitten die je uit de dagelijkse voeding haalt.

Bosveld Biltong wordt geleverd in een verpakking van 50 gram en is verkrijgbaar bij slagerijen en foodspecialiteitenwinkels in Nederland.

Details en kenmerken

Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert - onderdeel van bosveldnederland.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij alleen een tijdelijke cookie - privacy policy.
iDeal
PostNL