DroëWors - 1,2 kilogram

Normaal € 47,84 nu voor € 33,49


€33,49

Bestellen

Dit product wordt binnen 2 werkdagen verzonden en bezorgt op het bezorgadres naar keuze.


Productomschrijving:

30% korting op uw aankoop van 1,2 kilogram (16 pakjes) Bosveld DroëWors!

Bosveld DroëWors is voor 100% gemaakt van het lekkerste speciaal geselecteerde rundvlees dat volgens de Zuid-Afrikaanse traditie en receptuur gekruid en daarna gedroogd is. Voor 100 gram Bosveld DroëWors is 178 gram vlees gebruikt. Bosveld DroëWors heeft een malse structuur, een lekkere bite en een fijne en frisse maar typisch Zuid-Afrikaanse kruiding.


Delen:

Deel dit mooie product:

Lees alles over dit product:


Informatie

De Zuid-Afrikaanse DroëWors hoort onlosmakelijk bij de Biltong.

Bosveld DroëWors is ook gemaakt van puur rundvlees en heerlijk gekruid volgens de Zuid-Afrikaanse traditie. Tijdens de migratie van vele Nederlandse gezinnen vanuit de Kaap naar het binnenland van Zuid-Afrika vanaf 1830, was de DroëWors en Biltong onmisbaar voedsel op hun lange reis. Net als de Biltong, was de DroëWors eveneens een belangrijke bron van voeding tijdens de Boerenoorlog in 1899.

De Nederlanders van toen hebben een verrukkelijke droge worst gemaakt en is het de hoogste tijd dat wij dat ook in Nederland kunnen verkrijgen! En eindelijk is dat mogelijk!

Bosveld DroëWors is verpakt in bakjes van 75 gram en verkrijgbaar bij foodspecialiteitenwinkels, slagerijen, een aantal supermarkten en via onze webshop.

Details en kenmerken

Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert - onderdeel van bosveldnederland.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij alleen een tijdelijke cookie - privacy policy.
iDeal
PostNL