Rooiboscreme - 75 ml.

De Zuid-Afrikaanse ontdekking voor een gave huid!


€14,95

Bestellen

Dit product wordt binnen 2 werkdagen verzonden en bezorgt op het bezorgadres naar keuze.


Productomschrijving:

Tijdelijk van € 17,95 voor € 14,95! Bosveld Rooiboscrème is de eerste hulp voor de huid. Het is een verzachtende crème op basis van natuurlijke ingrediënten. Bosveld Rooiboscrème is tevens een weldaad voor de ruwe, schrale (droge) huid en (zeer) gevoelige huid en ondersteunt het herstellend vermogen ervan. Bosveld Rooiboscrème werkt acuut en effectief!


Delen:

Deel dit mooie product:

Lees alles over dit product:


Informatie

Rooibos Rooibos staat al decennia bekend om haar bijzondere eigenschappen voor de gezondheid van de mens en in het bijzonder voor de huid. Rooibos wordt geteeld en geoogst in een specifiek gebied in Zuid-Afrika namelijk het Cedergebergte in de West-Kaap. Het wordt daar al duizenden jaren gebruikt door de lokale bevolking en sinds de jaren 60 wordt rooibos-extract gebruikt in huidverzorgingsproducten.

Rooibos is rijk aan vitaminen en mineralen, waaronder antioxidanten zoals aspalathin en nothofagin, die vrije radicalen tegenwerken. Vrij radicalen zorgen voor veroudering van de huid. Rooibos combineert een aantal zeer unieke eigenschappen zoals het verzachten, verzorgen en herstellen van de gezichts- en lichaamshuid. In diverse studies is het positieve effect van rooibos op de gezondheid en de huid onderzocht.

Maar het beste bewijs zal natuurlijk uw eigen ervaring met Bosveld Rooiboscrème zijn! Toepassing Bosveld Rooiboscrème is de eerste hulp voor de huid. Het is een verzachtende crème op basis van natuurlijke ingrediënten. Het werkt verzachtend op de huid en versnelt het herstel ervan na bijvoorbeeld te lang zonnebaden, insectenbeten of een ongelukje bij sport en spel. Bosveld Rooiboscrème is tevens een weldaad voor de ruwe, schrale (droge) huid en (zeer) gevoelige huid en ondersteunt het herstellend vermogen ervan. Bosveld Rooiboscrème is ook te gebruiken als reguliere dag- en/of nachtcrème. Bosveld Rooiboscrème werkt acuut en effectief! Bosveld Rooiboscrème is een onmisbaar product voor thuis, in het medicijnkastje, de handtas, in de auto, op het werk en vakantie.

Naast een aantal andere werkstoffen zijn de belangrijkste ingrediënten in Bosveld Rooiboscrème: Rooibos-extract heeft een zeer hoog gehalte antioxidanten die de schadelijke invloed van vrije radicalen op de huid tegengaan, het werkt kalmerend en verzorgend voor de huid. Calendula (goudsbloem) olie heeft beschermende en herstellende eigenschappen voor de huid. Jojoba olie heeft eveneens huidherstellende en –verzorgende eigenschappen. Crodamol ISIS biedt zeer goede hydraterende eigenschappen. Cremerlin (Olus oil) heeft uitstekende vochtvasthoudende eigenschappen zonder de huid af te sluiten zoals minerale oliën (bijvoorbeeld vaseline) dat doen in andere huidverzorgingsproducten. Vitamine E heeft een antioxidatieve werking. Het levert een bijdrage ter bescherming van gezonde cellen en weefsels tegen invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling en UV-straling.

Details en kenmerken

Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert - onderdeel van bosveldnederland.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij alleen een tijdelijke cookie - privacy policy.
iDeal
PostNL