Rooibosolie - 150 ml.

De Zuid-Afrikaanse ontdekking voor een gave huid!


€14,95

Bestellen

Dit product wordt binnen 2 werkdagen verzonden en bezorgt op het bezorgadres naar keuze.


Productomschrijving:

Bosveld Rooibosolie is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Bosveld Rooibosolie is ook uitermate geschikt voor de verouderde en uitgedroogde huid.


Delen:

Deel dit mooie product:

Lees alles over dit product:


Informatie

Bosveld Rooibosolie is een hoogwaardige hypoallergene huidolie met rooibosextract en vitamine E. Dit maakt van Bosveld Rooibosolie een heerlijk product met uitstekende huidverzorgende eigenschappen.

Het herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund en de huid wordt gekalmeerd en verzacht. Bosveld Rooibosolie is samengesteld om de zichtbaarheid van littekens te verminderen (maar kan deze nooit verwijderen). De hoogwaardige antioxidanten beschermen de huid tevens tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Toe te passen bij een ruwe-, rode-, (zeer) droge- en gevoelige huid. Ter verzorging en verzachting van de huid bij littekens, insectenbeten, rode babybilletjes, borst- en tepelverzorging, verzachting bij puistjes, enz. Tip: gebruik eerst Bosveld Rooiboscrème alvorens te beginnen met Bosveld Rooibosolie!

Details en kenmerken

Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert - onderdeel van bosveldnederland.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij alleen een tijdelijke cookie - privacy policy.
iDeal
PostNL